Praxe je nejlepší zkušenost

Přijímací řízení

Přijímací řízení pro školní rok 2025/2026

Výsledky 1. kola přijímacího řízení:

 

Přijatí uchazeči nepotvrzují přijetí.  Rozhodnutí o přijetí nebo nepřijetí v písemné formě škola nevyhotovuje.

Uchazečům přijatým na naši školu v 1. kole přijímacího řízení bude na e-mail, uvedený na přihlášce, zaslána pozvánka na informativní schůzky, které se budou konat pro obory:

Obor Kuchař(ka) a Číšník, servírka - 23. 6. 2025 třída K/Č1. ve 14:00 hod

Obor Kuchař(ka)-číšník, servírka - 23. 6. 2025 třída KČ1. v 15:00 hod

Obor Gastronomie (4-letý) - 24. 6. 2025 třída 1.G ve 14:30 hod

Obor Pečovatelské služby, Stravovací a ubytovací služby a Prodavačské práce - 26. 8. 2025 v 13:30 hod

 

65-41-L/01 Gastronomie (4 letý obor s maturitou) zaměření: Gastronomie s hotelovým provozem

 

65-51-H/01 Kuchař-číšník zaměření: Kuchař(ka)

65-51-H/01 Kuchař-číšník zaměření: Číšník, servírka

65-51-H/01 Kuchař-číšník zaměření: Kuchař(ka) - číšník, servírka

 

65-41-L/51 Gastronomie (2 letá nástavba - maturita)

 

65-51-E/01 Stravovací a ubytovací služby

66-51-E/01 Prodavačské práce

75-41-E/01 Pečovatelské služby

 

78-62-C/02 Praktická škola dvouletá

 

Odvolání:

 - odvolání z kapacitních důvodů (autoremedura) je ve školním roce 2024/2025 nepřípustné                                                           

 -  odvolání, jako nástroj správního řízení však nadále existuje a lze ho využít v případě napadnutí průběhu nebo výsledku řízení. Musí být podáno řediteli školy nejpozději do 3 pracovních dnů od vyhlášení výsledků, a to osobně, datovou schránkou nebo poštou.                                                     

    Přes DIPSY nelze odvolání podávat.  

 

Plánované počty přijímaných uchazečů.

 

Kritéria přijímacího řízení pro jednotlivé obory:

 65-41-L/01 Gastronomie (4 letý obor s maturitou) zaměření: Gastronomie s hotelovým provozem

 

65-51-H/01 Kuchař-číšník zaměření: Kuchař(ka)

65-51-H/01 Kuchař-číšník zaměření: Číšník, servírka

65-51-H/01 Kuchař-číšník zaměření: Kuchař(ka) - číšník, servírka

 

65-41-L/51 Gastronomie (2 letá nástavba - maturita)

 

65-51-E/01 Stravovací a ubytovací služby

66-51-E/01 Prodavačské práce

75-41-E/01 Pečovatelské služby

 

78-62-C/02 Praktická škola dvouletá