Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Praxe je nejlepší zkušenost

Úprava ryb

ÚPRAVA RYB 

Kurz vás seznámí s tradičními i netradičními surovinami moře, s jejich předběžnou přípravou a následným zpracováním. Naučíte se připravit:

  • slávky na víně s domácí focacciou,
  • grilované krevety na česneku,
  • pečené plněné sépie s rajčatovou omáčkou,
  • celou rybu pečenou v solné krustě s cuketovým salátem,
  • italské sépiové rizoto s parmezánem.

 

Další informace

 

Mgr. Jaroslav Kylián

učitel

575 570 893

kylian@gaozl.cz